Apple соромиться «чубчика» в нових MacBook Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлені вчора ноутбуки MacBook Pro виявилися рівно такими, якими їх описували чутки останніх днів. У тому числі ми побачили виріз в екрані. І, як і стверджують чутки, цей виріз Apple дійсно уникає показувати на офіційному сайті.

Якщо відкрити сторінку з новими MacBook Pro, то чубок чітко видно лише на кількох рекламних зображеннях. Всі інші картинки демонструють нам чорну область у верхній частині екрану, ніби там розташована товста рамка.

Виходить кілька абсурдна ситуація відразу в двох сенсах. По-перше, Apple зробила чубок, але з першого дня намагається його приховувати. По-друге, Apple зробила чубок, щоб зменшити рамки, але майже на всіх рекламних зображеннях верхня область повністю чорна, вона ніяк не використовується. Тобто вона служить тільки для того, щоб візуально зробити верхню рамку товщі і приховати виріз … в ноутбуці, якому спеціально залишили виріз, щоб зменшити рамку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки неясно, чи буде в macOS якась відповідна можливість приховати виріз або ж таке Apple зобразила спеціально для офіційного сайту.

Нагадаємо, так Apple надходить не в перший раз. Свого часу на неї навіть подали до суду через приховування вирізу на рекламних зображеннях iPhone XS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.