Найменші навушники з шумопоглинання коштують майже 7000 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У продаж надійшли нові навушники з функцією шумозаглушення, призначені для використання під час сну. Незвичайний гаджет виробляє фінська компанія QuietOn, що обіцяє повну тишу і міцний сон власнику крихітного пристрою.

Один з тих, кому вже вдалося протестувати навушники QuietOn 3, пише про змішані почуття. З одного боку, гаджет чудово справляється зі своєю функцією, адже прилад дійсно забезпечує повну тишу. З іншого – в продажу доступні звичайні поролонові беруші за один долар, які здатні запропонувати більшу частину з того, що доступно власникам QuietOn 3 за ціною $ 269 (біля 7000 гривень). До всього цього треба додати відсутність підключення до смартфону і взагалі будь-яких інших інтерфейсів. Це означає, що такий дорогий аксесуар має тільки функцією шумозаглушення.

«Навушники добре справляються з цією роботою. Можливо, в деяких обставинах навіть занадто добре. В першу ніч вони помістили мене в такий кокон тиші, що я трохи злякався, слухаючи звук крові, що тече по моєму тілу, і в кінці кінців витягнув їх. З тих пір я до них звик », – ділиться відчуттями один з власників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

QuietOn 3 важать 1,8 г і без проблем поміщаються в вушну раковину, дозволяючи спати на боці. Як зарядного використовується невеликий кейс. Він має вбудований акумулятор, що забезпечує до чотирьох ночей роботи навушників без підзарядки. Виробник стверджує, що це найменше пристрій з активним шумозаглушенням на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.