Зовнішній вигляд і ціни нових MacBook Pro розкрили за день до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завтра відбудеться довгоочікувана презентація Apple – на ній нас чекають анонси нових ноутбуків компанії. Мова йде про MacBook Pro 16 “і, вперше в серії, MacBook Pro 14”.

І ось, напередодні заходу, в мережу злили зовнішній вигляд, характеристики і ціну прийдешніх новинок. Так, судячи з усього, в пристрої і справді повернуть зарядний порт MagSafe. Разом з тим ноутбуки також оснастять портами HDMI і USB-C, написав у своєму Twitter-акаунті Apple Tomorrow.

Співвідношення сторін екрану ноутбуків – 14:9. Ця зміна була зроблена для більш зручного перегляду веб-сторінок, заявляють інсайдери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому Apple вирішила відмовитися від сенсорної панелі Touch Bar, замінивши її звичними функціональними клавішами (F1, F2 і т.д).

Повідомляється також, що нові MacBook Pro оснастять чіпом Apple M1X, високоякісним Mini LED дисплеєм, який отримає підтримку оновлення екрану 120 Гц.

Якщо ж говорити про ціни, то за базову версію 14-дюймової моделі попросять 1799 доларів, а за базовий варіант 16-дюймового ноутбука – 2499 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.