Categories: Ґаджети

Microsoft змусить всіх перейти на Windows 10

Share

Компанія Microsoft працює над десятками найрізноманітніших програмних продуктів, серед яких месенджер, операційна система, офісний пакет, хмарне сховище і ряд інших рішень для виконання певних завдань. Сьогодні в її офіційному блозі з’явилося досить цікаве повідомлення, яке проливає світло на те, що в кінцевому підсумку Microsoft змусить абсолютно кожну людину перейти на Windows 10, а зробить вона це досить хитрим способом.

Як стало відомо лічені години назад від офіційного джерела, вже в другій половині 2018 року всім користувачам стане доступний фірмовий офісний пакет Microsoft Office 2019, що володіє оновленим дизайном і інтерфейсом, а також новими можливостями. Встановити його на свій комп’ютер зможуть лише користувачі операційної системи Windows 10, оскільки ні на жодній іншій більш ранній версії вона не запуститься.
З огляду на той факт, що пакет Microsoft Office користується неймовірно великою популярністю у всьому світі, то очевидно, що в кінцевому підсумку всім користувачам все одно доведеться встановити на свій комп’ютер операційну систему Windows 10, так як інакше доведеться користуватися застарілим програмним забезпеченням.

У пакет Office 2019 входять програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook, серверні версії Exchange, SharePoint і Skype for Business. Скористатися новітнім програмним забезпеченням власники комп’ютерів на Windows 7 і навіть Windows 8.1 не зможуть, причому не допоможуть навіть винахідливі уми незалежних розробників. Компанія Microsoft спеціально розробила новий «офіс» таким чином, щоб він використовував новітні особливості Windows 10 і був несумісний зі старими ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не помітити, що хоч завантажити і встановити Office 2019 власники PC на базі Windows 10 і зможуть тільки в кінці 2018 року, однак ці терміни не відносяться до дати релізу цього офісного пакету для комп’ютерів Mac, який вийде, але, швидше за все, вже в початку наступного року або навіть пізніше. Завантажити та встановити бета-версії новітніх додатків Word, Excel, PowerPoint і Outlook всі бажаючі зможуть вже в середині нинішнього року, сказано на сайті Microsoft. Раніше стало відомо про те, які нововведення будуть в Office 2019.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024