Нові MacBook Pro вперше отримають дисплеї з частотою 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові MacBook Pro, які Apple покаже на презентації 18 жовтня, можуть отримати дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Принаймі, в цьому впевнений аналітик Display Supply Chain Consultants Росс Янг.

За його словами, ноутбуків дістануться матриці з підсвічуванням mini-LED. Вперше такий застосували в 12.9-дюймовому iPad Pro (2021) . Постачальниками виступають ті ж компанії, що відвантажують екрани для планшета – LG Display і Sharp. Хоча Янг не найнадійніший джерело, він одним з перших повідомив точну діагональ iPad mini 6.

Інший інсайдер Dylandkt повідомив , що в базових конфігураціях буде 16 гігабайт оперативної пам’яті і SSD-накопичувач на 512 гігабайт, як і у поточних MacBook Pro. Оновлені моделі оснастять поліпшеною веб-камерою з роздільною здатністю 1080p і більш потужним 10-ядерним чіпом M1X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ноутбуки вийдуть в двох розмірах з діагоналлю 14 і 16 дюймів. Рамки стануть менші, а логотип під дисплеєм зникне. Також Apple прибере сенсорну панель Touch Bar і поверне HDMI-роз’єм. Заряджатися нові MacBook Pro будуть не через USB-C, як нинішні моделі, а за допомогою магнітного коннектора MagSafe.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.