Оновлений рейтинг найпопулярніших в світі виробників комп’ютерів і ноутбуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці дослідницької компанії IDC провели свіже дослідження, в результаті якого з’ясували, які саме виробники комп’ютерів і ноутбуків користувалися найбільшою популярністю в третьому кварталі 2021 року.

Всього за цей період на ринок надійшло понад 86 млн комп’ютерів, в тому числі ноутбуків і робочих станцій. Як пише Reseller News, це на 3,9% більше, ніж за аналогічний період в 2020-м. І це дивно, так як прямо зараз світовий ринок намагається пережити дефіцит мікросхем.

Індустрія ПК продовжує зазнавати труднощів у плані постачання і логістики, і, на жаль, за останні місяці ситуація не особливо покращилася. З огляду на поточні обставини, ми бачимо, що деякі виробники змінюють пріоритетність ринків при розподілі поставок. Це дозволяє підтримувати темпи зростання в країнах, що розвиваються регіонах, але на деякі зрілих ринках починається уповільнення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосовно рейтингу популярності серед виробників комп’ютерів, то на першому місці розташувалася компанія Lenovo – вона поставила близько 19,8 млн пристроїв (22,8% від глобального обсягу). Друге місце дісталося HP – 17,6 млн пристроїв (20,3%).

Замикає трійку лідерів Dell – їй вдалося поставити по всьому світу близько 15,2 млн девайсів (26,6%).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.