Характеристики MacBook Pro з процесором M1X злили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи прем’єри нового MacBook Pro, інсайдери опублікували скріншот з його ключовими специфікаціями. Завдяки витоку, до якої імовірно причетний співробітник кампуса Apple Park, стала відома як мінімум одна з конфігурацій майбутньої новинки.

За даними джерел мережі, MacBook Pro буде запропонований в модифікаціях з 14- і 16-дюймовим дисплеєм. Згаданий на скріншоті прототип, сполучений зі смартфоном, отримав 16 ГБ оперативної і 512 ГБ вбудованої пам’яті, але не виключається, що Apple випустить і флагманську модифікацію з 32 ГБ ОЗП.

Крім цих даних, на зображенні є лише згадка модельного номера пристрою – DVT-X88102C. Приставка DVT означає, що гаджет відноситься до числа прототипів, метою створення яких є перевірка правильності кінцевого дизайну пристрою. Наступна стадія розробки позначається, як PVT – після неї компанія приступає до серійного виробництва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, на скріншоті є географічні координати, які підтверджують, що він зроблений в Apple Park, хоча і не виключається, що це підробка. З чуток, нове покоління MacBook Pro буде представлено на початку листопада 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.