Навушники Apple стане складніше втратити після оновлення прошивки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія випустила оновлення програмного забезпечення для фірмових навушників AirPods Pro і AirPods Max. Воно активує функцію пошуку аксесуарів, а також дозволяє запобігти їх втрату за допомогою сигналу, що відправляється на смартфон.

Відтепер власники AirPods Pro і AirPods Max можуть знайти загублене пристрою за допомогою фірмового додатка Find My. Цю функцію Apple анонсувала ще в ході конференції WWDC 2021 під час презентації операційної системи iOS 15.

При втраті пристрою в додатку буде відображатися розташування пристрою. Інтерфейс «пошукача» буде простіше, ніж у AirTag – через відсутність в навушниках чіпа U1 точність їх відстеження нижче, ніж при пошуку трекера. Користувач побачить підказки на кшталт «Близько» або «Далеко», але на екрані не з’являться стрілки з вказівкою напрямку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, після оновлення ПЗ можна буде активувати режим пропажі і отримувати повідомлення в разі, якщо гаджет буде знайдений. Для отримання доступу до нових функцій необхідно встановити свіжу прошивку, розташувавши аксесуар поруч з iPhone, після чого виконати оновлення з меню налаштувань смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.