Apple запатентувала iMac з сенсорним екраном і бездротовою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бюро по патентах і товарних знаків США зареєструвало заявку Apple з описом дизайну принципово нового iMac. Ключові особливості моделі – інтегрована в підставку моноблока бездротова зарядка і оригінальна конструкція шарніра для розширення можливостей використання ПК.

Згідно документації , в основі підставки моноблока знаходиться майданчик для бездротової зарядки, на якій можна одночасно розмістити клавіатуру, мишку та інші гаджети. Примітно, що док-станція кріпиться до моноблоку за допомогою паза, і при бажанні її можна від’єднати. Не виключено, що вона буде продаватися в якості опції.

Конструкція підставки в патенті включає два шарніра, завдяки чому iMac можна нахиляти під різними кутами до столу, а також опускати дисплей до основи. Це рішення дозволить працювати з сенсорним екраном за допомогою фірмового стилуса. Ще одним нововведенням моделі стане висувна веб-камера, розміщена в верхньому торці корпусу моноблока. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз описаний в патенті iMac існує тільки у вигляді проекту. Чи планує Apple випустити подібну модель або використовувати зазначені напрацювання в наступних поколіннях своїх комп’ютерів, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.