Xiaomi випустила мобільний принтер XPRINT Pocket AR Photo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi в березні планує почати продажі цікавої новинки – мобільного принтеру XPRINT Pocket AR Photo з технологій доповненої реальності.

Новинка обладнана адаптером Bluetooth і модулем NFC для бездротового обміну даними зі смартфоном, фаблетом або планшетом. Гарантована сумісність з пристроями під управлінням операційних систем Android і iOS.

Принтер призначений для друку фотографій. Розміри одержуваних знімків становлять 86 × 54 мм, розширення – 294 × 291 точок. Гаджет має розміри 133 × 80 × 27 мм і важить 237 грамів. Живлення забезпечує акумуляторна батарея ємністю 650 мА · год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Супутній мобільний додаток дозволяє ніби «оживляти» надруковані фотографії. При наведенні тильної камери мобільного пристрою на паперове зображення відбувається зчитування впровадженої в знімок спеціальної мітки і на місці фото з’являється вікно відтворення відеоролика, який був записаний в момент зйомки.

Пристрій Xiaomi XPRINT Pocket AR Photo можна буде придбати за орієнтовною ціною 60-65 доларів США. Комплект паперу для друку обійдеться в 6 доларів за 20 аркушів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.