Sony показала свої найдорожчі TWS-навушники

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony представила дві пари навушників. WF-C500 – компактні і недорогі для компанії TWS-навушники, а WH-XB910N (навіть маркетологи Sony не запам’ятають цю назву) – накладні навушники, що нагадують WH-1000XM4.

Sony WF-C500

Самі по собі навушники можуть бути цікаві хіба що класними кольорами:

Активного шумодава немає, але зате навушники можуть похвалитися технологією Sony Digital Sound Enhancement Engine. Ніби як вона покращує звучання стисненого файлу. Також тут є підтримка об’ємного звуку Sony 360 Reality Audio. Цей формат ви можете послухати, наприклад, в Hi-Fi-підписці Deezer.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники хороші для занять спортом завдяки вологозахисту за стандартом IPX4. Навушники Коннект і оновлюються через додаток Sony Headphones. А користувачі Android порадіють Google Fast Pair – технології спрощеного підключення навушників.

Sony WF-C500 працюють до десятої години, а разом з кейсом – до 20 годин. Десять хвилин в кейсі бата одного годину прослуховування музики.

Навушники будуть доступні для покупки в жовтні. Ціна – 89 £ (десь 3000 грн). 

Sony WH-XB910N

Молодша версія накладних «тисячних». У них є активний шумодав і технологія EXTRA BASS, що підсилює нижні частоти. Обидві функції регулюється через фірмовий додаток Sony Headphones.

Для кращої якості мови під час розмови застосовується технологія Precise Voice Pickup.

Акумулятора навушників вистачить на 30 годин роботи. Десять хвилин зарядки дадуть 4,5 години прослуховування музики.

WH-XB910N вміють підключатися до двох пристроїв одночасно. Крім цього, навушники володіють всіма функціями, які є у WF-C500.

Вони також з’являться в продажу в жовтні. Ціна – $ 280 (приблизно 8000 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.