Honor анонсувала недорогі 4К-телевізори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще кілька років тому 4K-телевізори були доступні лише в преміальному сегменті. Але зараз, не в останню чергу завдяки китайським компаніям, вони з’явилися і у вигляді більш бюджетних варіантів.

Один з таких «варіантів» анонсувала Honor. Компанія представила цілу лінійку «розумних» телевізорів, які отримали назву Smart Screen X2. На вибір покупців є 43-, 55- і 65-дюймові моделі, повідомляє ITHome.

Всі три екземпляри отримали роздільну здатність 4К, а також 92% охоплення колірного простору DCI-P3 з розширеним охопленням колірного простору sRGB (на 25% більше в порівнянні з попередниками).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є і підтримка технології HDR10 разом з двома динаміками потужністю 10 Вт кожен. Телевізори засновані на базі чіпа MediaTek з чотирьохядерним CPU Arm Cortex-A53 і GPU Arm Mali-G52 MC1. Оперативної пам’яті – 2 ГБ, в той час як постійної – 16 ГБ.

Якщо ж говорити про ціну, то моделі з 43-, 55- і 65-дюймовими дисплеями стоять 280, 420 і 540 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.