Представлені перші повністю бездротові навушники Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi офіційно представила свої нові повністю бездротові навушники Mi True Wireless Earphones 3 Pro, які забезпечать користувачів якісним звуком рівня Hi-Fi.

Навушники, оснащені блоком з двох магнітів, зможуть відтворювати найдрібніші звукові деталі. В Mi True Wireless Earphones 3 Pro реалізована система адаптивного шумозаглушення, що забезпечує зниження рівня шуму на 40 дБ. Також є режим прозорості, коли ви чуєте не тільки музики або співрозмовника, але і навколишні звуки. Нарешті в них реалізований режим поліпшення музики.

Також це перші повністю бездротові навушники Xiaomi з підтримкою просторового звучання (на 360 градусів). Виробник заявив, що навушники отримали на 17% легше і на 11% менше, ніж попередники. Кожен навушники важить всього 4,8 г, при цьому нова ергономічна форма робить їх дуже зручними навіть при тривалому використанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earphones 3 Pro коштуватимуть близько 110 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.