Xiaomi Mi Band 6 тепер можна купити за дуже низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На старті продажів в Україні купити даний трекер всім бажаючим пропонували за 1600 гривень, однак з тих самих пір ситуація в корені змінилася, ставши зовсім інший, ніж коли-небудь раніше. Видання tehnofan з’ясувало, що фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 6 тепер доступний для покупки всього-на-всього за 1020 гривень, або близько того. За такою низькою ціною його реалізують десятки магазинів, всі з яких пропонують будь-якій людині запросто легко і просто купити собі цей трекер, знаходячи його в повній мірі привабливим настільки, наскільки це так і зовсім тільки може бути. Дуже багато торгові точки пропонують будь-якій людині зробити покупку цього наручного гаджета, і це вкрай позитивно відбивається на його привабливості для всіх і кожного.

Віддавши таку суму грошей, яку явно не можна вважати великою за сучасними мірками, покупець отримує 1,56-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 486 на 152 пікселів, модуль Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів і планшетів, безліч різних датчиків і сенсорів для вимірювання рівня фізичної активності, а також, крім цього, акумуляторну батарею ємністю 125 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки. Що стосується ваги, то цей трекер важить всього-на-всього 13 грамів, тому вже через кілька годин після початку використання він зовсім ніяк не відчувається на руці. Корпус Xiaomi Mi Band 6 має захист від потрапляння води і пилу за стандартом IP68, завдяки чому даний фітнес-трекер витримує занурення під воду на глибину до 50 метрів.

Користуватися цим спортивним браслетом можна в парі зі смартфонами і планшетами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS, встановивши через магазин Google Play або App Store безкоштовний мобільний додаток Mi Fit. Очевидно, що при вартості на рівні 1020 гривень, це дуже навіть вдала покупка, тому що своїх грошей Xiaomi Mi Band 6 гарантовано абсолютно точно варто, пропонуючи просто приголомшливий користувальницький досвід і, крім цього, цілу купу різних інших особливостей, якими даний трекер гарантовано абсолютно точно всіх приємно порадує і дуже сильно здивує, адже йому насправді є чим всіх приємно здивувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.