Нові розумні годинники Huawei отримають дві класних функції. На них чекали в Apple Watch 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei готується до виходу смарт-годинник з функцією зміни артеріального тиску. Пристрій виявиться повноцінним медичним девайсом, який отримає не тільки пульсометр, який є в кожному бюджетному трекері.

На ринку такого поки немає.

Інсайдерам стало відомо, що Huawei активно тестує нові розумні годинники з двома убивчими опціями. По-перше, аксесуар буде заміряти артеріальний тиск – люди у віці і стежать за здоров’ям користувачі точно оцінять. По-друге, девайс буде мати функцію виміру відсотка жиру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Остання опція є в кожних розумних вагах, однак в годинник або фітнес-трекери їх ще не вбудовували. Функція біоімпедансного аналізу працює на основі вимірювання електричного опору між різними точками на шкірі людини – пристрій пускає невеликий струм і через кілька секунд показує стан вашого тіла. За допомогою цієї технології можна дізнатися рівень жиру, м’язів, кісток і рідин в організмі в процентному співвідношенні – корисна штука для тих, хто худне і стежать за вагою.

Відзначимо, що чутки про появу тонометра і глюкометра ходили перед презентацією Apple 14 вересня, але компанія в результаті випустила годинник без нових опцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.