LG представила 325-дюймовий DVLED-телевізор Extreme Home Cinema

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG Electronics представила серію телевізорів на базі передової технології MicroLED. Нова лінійка під назвою Extreme Home Cinema включає моделі з діагоналлю екрана від 81 до 325 дюймів, які отримали пряму світлодіодне підсвічування Direct View LED (DVLED).

Новинки доступні з роздільною здатністю від HD до 8K, причому технологія DVLED дозволяє отримувати телевізори з однаковою діагоналлю, але в різних форматах. Залежить це від розміру застосованих в матриці світлодіодів COB LED – від 0,9 до 1,5 мм. Наприклад, найбільша 325-дюймова модель з 8K вміщує 33 мільйони світлодіодів розміром 0,9 мм. Габарити телевізора складають майже 720 см в довжину і 405 см у висоту.

Найменший дисплей для домашнього кінотеатру LG DVLED має діагональ 108 дюймів, дозвіл HD і розмір світлодіода 1,2 мм. Більшість нових телевізорів LG DVLED Extreme Home Cinema пропонуються зі співвідношенням сторін 16: 9, але є можливість замовити модель Ultra Stretch з параметром 32: 9, що дозволяє з комфортом вивести на екран до трьох різних зображень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG не вказує ціни на свої новинки, оскільки пропонується безліч різних варіантів, що залежать від установки і функціональності. Наприклад, в комплект телевізора преміум-класу входить кейс з сертифікатом ATA для зберігання і транспортування великого телевізора, що має модульну конструкцію, а також підтримка функції Smart TV WebOS і 5-річна гарантія ExtendedCare.

Очікується, що цінник LG DVLED Extreme Home Cinema стартує з позначки в $ 30 000. Примітно, що компанія вже почала отримувати замовлення на 325-дюймову модель телевізора DVLED.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.