Apple представила iPad mini 6 в новому дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила iPad mini 6. Як і очікувалося, планшет отримав новий дизайн, який нічим не відрізняється від iPad Air 4. Хіба що з’явилися нові кольори: новинка буде доступна в золотом, рожевому, фіолетовому і сірому кольорах.

Діагональ дисплея підросла до 8,3 дюйма. Підтримка True Tone, покриття антивідблиску і яскравість 500 ніт. Кнопки під дисплеєм немає, сканер Touch ID розмістили в кнопці харчування.

Планшет отримав нову систему-на-чіпі з підтримкою мереж п’ятого покоління, яка на 40% потужніша попереднього покоління в iPad mini, а також роз’єм USB Type-C для зарядки і підключення периферії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера з сенсором на 12 Мп і апертурою f / 1.8. Фронтальна камера також на 12 Мп, але з широким кутом огляду, як в поточних iPad Pro.

Два динаміки здатні відтворювати стереозвук в горизонтальній орієнтації. У iPad Air 4 аналогічна система, хіба що самі динаміки більше через розмір корпусу.

iPad mini 6 підтримує Apple Pencil другого покоління. Через це кнопки гучності перемістили на верхню межу. Ніякого компактного чохла з клавіатурою не показали – чекаємо від сторонніх виробників.

Молодша модифікація оцінена в 499 доларів без урахування податків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.