iPad mini 6 показали на реальному знімку (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менш ніж за добу до презентації Apple в мережі з’явився знімок планшета iPad mini шостого покоління. Судячи по зображенню, компанія планує реалізувати для новинки підтримку стилуса, а також виконати кілька дизайнерських змін.

Головним візуальним зміною, судячи з фото, стане переїзд кнопок регулювання гучності з бічної на верхню грань корпусу планшета (якщо тримати його в книжковій орієнтації). Інсайдери також впевнені, що новинка буде підтримувати можливість введення за допомогою стилуса Apple Pencil.

На тильній стороні пристрою розміститься модуль основної камери зі світлодіодним спалахом. З чуток, новинка буде доступна відразу в п’яти кольорах корпусу (сірої, сріблястою, золотий, «рожеве золото» і блакитний). Вартість новинки неофіційно оцінюється в $ 399 за базову Wi-Fi версію з 64 ГБ пам’яті, а модель з накопичувачем на 256 ГБ імовірно буде коштувати $ 539.

Очікується, що Apple також випустить дві модифікації пристрою з підтримкою мобільного зв’язку, які аналітики попередньо оцінюють в $ 529 і $ 679 за версію з 64 і 256 ГБ відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.