Samsung запатентувала модульні навушники Galaxy Buds із захистом від води

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія розробляє нову модель бездротових навушників Galaxy Buds. Вона отримає відразу дві важливі особливості: поліпшений захист від попадання води і знімний шийний обід, який стане в нагоді любителям плавання та інших активних тренувань.

Оригінальність моделі полягає в використанні знімного нашийного кріплення. Його поява пояснюється тим, що під час плавання під водою аксесуар забезпечить додаткову фіксацію гарнітури. При цьому компанія планує реалізувати швидкознімними кріплення для його з’єднання з самими навушниками.

Зовнішній вигляд майбутньої новинки на доданих до патенту ілюстраціях нагадує представлену раніше модель Galaxy Buds Plus. У неї буде кілька вбудованих мікрофонів і двосмуговий динамік. Для перемикання композицій і відповіді на дзвінки на корпусі та аудіоаксесуаром буде встановлена сенсорна панель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата випуску і комерційна назва пристрою поки невідомі. Самі захищені на сьогодні навушники компанії, Galaxy Buds Pro, можуть похвалитися класом водозащити IPX7, що гарантує їх працездатність після 30 хвилин, проведених в чистій воді на глибині до 1 метра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.