Представлені ультрабуки Samsung Galaxy з автономністю до 21 години

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung показала відразу дві новинки: ноутбуки Galaxy Book і Galaxy Book Pro. Вони орієнтовані на бізнес-сегмент і представлені в декількох модифікаціях, що відрізняються як апаратної складової, так і розміром дисплея.

Модель Galaxy Book Pro доступна з Super-AMOLED екранами діагоналлю 13,3 або 15,6 дюйма. Корпус пристрою виготовлений з алюмінію. Новинка пропонується в декількох конфігураціях з процесором Intel Core i5-1135G7 і Core i7-1165G7 з інтегрованою графікою Iris Xe. Старша модель оснащується 8 або 16 ГБ оперативної пам’яті, а більш компактна доступна тільки в модифікації з 8 ГБ оперативної пам’яті.

На корпусі Samsung Galaxy Book Pro розміщені кілька апаратних інтерфейсів: Thunderbolt 4, USB 3.2 і USB Type-C, а також кардрідер. У пристрої встановлена ​​акустична система AKG. Максимальний обсяг вбудованого накопичувача становить 512 ГБ. Новинка оснащені сканером відбитків пальців і підтримує бездротовий стандарт Wi-Fi 6. Заявлена ​​автономність – до 20 годин у молодшої моделі і до 21-ї години у 15,6-дюймової.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість новинки стартує з позначки $ 899. Характеристики та ціну базового Galaxy Book виробник оголосить пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.