Apple iPad mini 6: очікуваний дизайн і ключові характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий інсайдерський звіт, присвячений компактному планшету, включає не тільки специфікації, а й деталізоване зображення пристрою. З чуток, новинка буде представлена ​​на вересневій презентації – хоча сама компанія це ще не підтвердила, ознайомитися з можливим зовнішнім виглядом нового гаджета можна вже зараз.

За відомостями китайських джерел, виробник відмовиться від кнопки Home в лінійці iPad mini. Шоста ревізія планшета буде виконана в корпусі таких же розмірів, як у попередньої моделі, але за рахунок більш тонких рамок отримає екран діагоналлю 8,4 дюйма з роздільною здатністю 2388×1688 пікселів.

За безпеку пристрою буде відповідати сканер відбитків пальців Touch ID, вбудований в кнопку включення, а за продуктивність – шестиядерний 5-нм процесор Apple Bionic A14. З чуток, планшет оснастять портом USB Type-C, а його ціна складе від $ 463 в залежності від обсягу вбудованого накопичувача. Пристрою також приписують підтримку стилуса Apple Pencil 2-го покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім планшета, від бренду чекають анонса 14- і 16-дюймових MacBook Pro з дисплеєм mini-LED. Іншими новинками на презентації, запланованої на 14 вересня 2021 року, стануть iPhone 13, AirPods 3 і Apple Watch Series 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.