Дизайн безпілотника DJI Mavic 3 показали на неофіційних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже цієї осені від DJI чекають випуску флагманського дрона Mavic 3, можливий дизайн якого був розкритий бразильськими інсайдерами. Зовнішній вигляд новинки був показаний на декількох оригінальних зображеннях, стилізованих під начерки олівцем.

За попередньою інформацією, DJI Mavic 3 отримає функцію захисту від випадкових зіткнень, а також просунутий набір камер. Передбачається, що виробник відмовиться від використання бічних датчиків зображення на користь підвищення чутливості та ефективності фронтальних модулів.

З чуток, безпілотник обзаведеться вбудованим накопичувачем на 1 ТБ і зможе похвалитися автономністю до 40 хвилин завдяки акумулятору ємністю 6000 мАг. Зміни імовірно торкнуться і підвісу, а також комплектного контролера. У список очікуваних нововведень входить система автоматичного блокування стабілізатора при виключенні дрона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з опублікованих зображень, новинку чекає ряд візуальних змін в порівнянні з Mavic 2. Гаджет імовірно буде представлений в жовтні цього року в двох модифікаціях: базової і Pro. Сам виробник поки не коментував інсайдерський звіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.