Apple підкреслить переваги нових фірмових годинників за допомогою циферблатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився новими подробицями, пов’язаними з розумними годинниками Apple Watch Series 7. За його словами, компанія не тільки змінить розмір корпусу гаджетів, але і перегляне концепцію їх дисплея, заодно підкресливши нововведення програмними методами.

Відповідно до джерела, крім оновленого дизайну, відмінною рисою пристроїв сьомого покоління стануть плоскі дисплеї збільшеного розміру. Вони також отримають набір циферблатів, по максимуму задіюють весь вільний простір на екрані. Крім того, Apple Series 7 приписують продуктивний процесор – а ось будь-яких нових «медичних» фішок, за словами журналіста, в цьому році чекати не варто.

Раніше стало відомо, що Apple вперше за останні кілька років проведе тотальний редизайн носиться аксесуара. Очікується, що гаджет отримає плоскі бічні грані в дусі iPad Pro і збільшений розмір корпусу – 41 і 45 міліметри. Презентація пристрою очікується у вересні в рамках заходу, присвяченого новим смартфонам компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.