Розкрито нововведення в прийдешніх годинниках Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з усього, такі Apple Watch Series 7 отримають збільшений екран. Тому компанія вирішила щосили використовувати його переваги.

З чуток, Apple Watch Series 7 вийдуть в розмірах 41 мм і 45 мм. Як повідомляють джерела, Apple включить в них новітні циферблати, які будуть використовувати всі можливості великих дисплеїв.

Годинники отримають і оновлений циферблат Infograph Modular. Це буде другий раз в історії Apple Watch, коли компанія збільшить розмір екрану. У перший раз таке трапилося в 2017 році з Apple Watch Series 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові циферблати будуть ексклюзивні для Series 7 і, швидше за все, їх не можна буде використовувати в інших старіших годинниках. Очікується, що крім змін у дизайні, Apple Watch Series 7 отримають поліпшені продуктивність і час автономної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.