Дизайн і характеристики екшен-камери GoPro Hero 10 Black злили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серію прес-рендерів і список характеристик пристрою опублікував авторитетний інсайдер Роланд Квандт. Завдяки його звіту стали відомі ключові особливості майбутньої новинки, яка буде відрізнятися від попередньої моделі серії поліпшеною якістю зйомки відеороликів.

Судячи із зображень, дизайн новинки буде ідентичний торішньої моделі, якщо не брати до уваги зміни сірого кольору тексту в фірмовому логотипі на світло-синій. Головні нововведення, за даними джерела, торкнуться технічних характеристик пристрою. Згідно Рендер упаковки, екшн-камера буде оснащена 23-мегапіксельним датчиком зображення і процесором GP2.

Новинка зможе записувати відео в якості 5,3K @ 60 fps, 4K @ 120 fps і 2,7K @ 240 fps, а також вести пряму трансляцію з роздільною здатністю 1080p. У числі інших особливостей моделі відзначаються нова технологія стабілізації HyperSmooth 4.0, водонепроникний корпус (занурення на глибину до 10 м), підтримка голосового управління і можливість створення уповільнених роликів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата презентації новинки поки невідома. Як правило, GoPro оновлює фірмову серію екшен-камер в вересні або на початку жовтня – не виключено, що і в цьому році бренд не стане змінювати традиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.