Розумні годинники допомагатимуть справлятися зі стресом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітник коледжу Х’юстона Каллена Роуз Фагіх, йдеться в матеріалі , повідомляє, що в основі технології лежить дослідження поту. Причому поту, який стікає на верхню губу людини під час переживань через що-небудь.

Після визначення рівня стресу розумні годинник можуть відправити користувачеві сигнал – повідомлення про те, щоб той послухав музику або зробив щось ще для відновлення спокійного стану.

За словами фахівців, подібне нововведення дозволить в майбутньому підтримувати рівень стресу в організмі в межах норми, а також допомогти в лікуванні когнітивних захворювань. Тести також підтверджують можливість застосування такої розробки в реальному житті. Її можна буде впровадити в фітнес-браслети та інші гаджети, які зазвичай носять на зап’ясті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.