Нова і легка PlayStation 5 вже з’явилася в Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова версія консолі PlayStation 5, продовжує з’являтися в магазинах в різних куточках планети. Слідом за інформацією про появу нової версії в австралійських магазинах стало відомо про те, що вона також стала надходити в магазини Великобританії.

Sony анонсувала нову версію PlayStation 5 Digital Edition минулого місяця, опублікувавши онлайн-керівництво і детально вказавши, що вона буде 300 г легше і отримає новий гвинт для кріплення її до підставки. Ця версія має модельний номер CFI-1100B, проте в австралійських магазинах з’явилася консоль з модельним номером CFI-1102A, який вказує на те, що це дискова версія PlayStation 5. Що стосується Великобританії, то в цій країні нова консоль носить номер CFI-1116A.

Джерела додають, що дискова версія також легше оригінальної консолі, ось тільки поки невідомо, за рахунок чого вдалося цього досягти. Висловлюються припущення, що Sony замінила адаптери бездротового зв’язку. Крім того, компанії доводиться оперативно вносити зміни на тлі постійного дефіциту комплектуючих, щоб підтримувати заплановані темпи виробництва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші покупці нової версії PlayStaton 5 підтвердили, що вона отримала новий гвинт в підставі, який можна затягнути вручну. Однак навряд чи це єдина зміна.

Залишилося дочекатися офіційного коментаря Sony.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.