Microsoft назавжди «поховала» одну з кращих версій Windows для комп’ютерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система Windows 10 припала до смаку далеко не всім, і на те може бути маса причин. Щоб одночасно догодити користувачам комп’ютерів і планшетів з сенсорними екранами, компанія Microsoft створила якийсь гібрид, підсумком якого стали дублюючі функції додатків, на зразок панелі управління. Більш ранні версії ОС позбавлені такої проблеми, проте і у них є маса недоліків, про які іноді навіть страшно згадувати, особливо якщо говорити про Windows Vista.

Буквально на днях Microsoft назавжди «поховала» одну з кращих версій Windows для комп’ютерів, повністю припинивши її підтримку в плані випуску оновлень, спрямованих на розширення функціональні можливостей. Йдеться про улюблену багатьма Windows 8.1, яку мільйони людей вважають однією з кращих операційних систем сучасності. Відтепер американська корпорація не буде випускати для неї будь-які апдейти, крім патчів для системи безпеки.

Латки для системи захисту Windows 8.1 будуть випускатися аж до 2023 року, після чого американська корпорація Microsoft поставить крапку на цій ОС. Втім, вона вже зараз її фактично «поховала», оскільки через відсутність підтримки незабаром вона стане несумісна з новими комплектуючими – процесорами, мережевими адаптерами і іншими. Власникам всіх пристроїв, що працює на базі цієї «вінди», тепер можна назавжди забути про будь-які нововведення, оскільки їх вже ніколи не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оновлювала Windows 8.1, одну з кращих своїх операційних систем, протягом чотирьох років, постійно розширюючи її функціональні можливості. Всім користувачам комп’ютерів на базі цієї ОС рекомендується встановити операційну систему Windows 10, проте безкоштовно оновити ліцензійний ключ більше не можна, але зате його можна купити, а потім на законних підставах використовувати.

джерело: akket.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.