Xiaomi спростувала розробку фітнес-браслета Mi Band з гнучким дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні мережу схвилювала новина про розробку компанією Xiaomi принципово нового фітнес-браслета – Mi Band X. Відмінною особливістю пристрою називали гнучкий дисплей, який цілком огинає руку користувача.

Джерела повідомляли, що девайс вже анонсували на китайському ринку. Але, несподівано, щодо всього цього висловилися представники самої Xiaomi.

Виявилося, що хоч презентація і є справжньою, вона – лише частина внутрішньої програми навчання нових співробітників компанії. І ніякого Mi Band X, у вигляді самостійного продукту, насправді не існує, пише Gizmochina. І вже тим більше Xiaomi не планує випускати Mi Band з гнучким дисплеєм в найближчому майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З цікавого можна відзначити, що потрапила в мережу презентація була розроблена ще два роки тому. Це приблизно тоді, коли на ринок вийшов Mi Band 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.