Realme вперше опублікувала «живе» фото свого першого ноутбука

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в поточному місяці від Realme чекають анонса першого ноутбука за авторством бренду. І, мабуть, розуміючи, наскільки очікуваним є майбутня новинка, представники компанії вирішили додатково підігріти до неї інтерес.

Так, в Instagram-акаунті глави Realme Мадхава Шетха з’явилася Сторіс з тизером сесії питань і відповідей, передає Gizmochina. При цьому на супутньої публікації фотографії можна розгледіти блакитний Realme Book – раніше пристрій з’являлося лише на «утёкшіх» знімках і аматорських рендера.

Судячи по зображенню, ноутбук зовні буде дуже схожий на MacBook Air – то ж передбачали і численні повідомлення інсайдерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що колишні «зливи» заявляли про використання в Realme Book новітніх процесорів Intel Core i3 і Core i5 11-го покоління. Розмір дисплея в пристрої очікується в районі 14 дюймів. При цьому ціна першого ноутбука Realme повинна скласти близько 540 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.