Створена бюджетна приставка Xbox для ігор безпосередньо з інтернету, без установки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще минулого місяця інсайдери Xbox заявили, що незабаром компанія запропонує ринку ігровий контент для Smart TV і пристрій для цих же цілей, але для звичайних телевізорів. Говорилося про розробку приставки, за допомогою якої користувачі зможуть підключатися до телевізорів і вести потокову передачу ігор.

За повідомленнями портала Gizmochina, приставка Xbox Stream Box являє собою прямокутну коробку білого кольору, з портом USB-А і кнопкою включення на передній панелі. На задній розташовані порти HDMI, USB-C і Ethernet. Розробка вже розпочато, а продажі повинні стартувати в кінці року. При цьому наголошується, що зараз на ринку криза мікросхем і випуск приставки цілком можуть відкласти.

Повідомляється також, що крім порту Ethernet в приставці передбачений Wi-Fi модуль. Можна буде вести як ігровий стрім, так і користуватися потоковими додатками відеоконтенту. Розмір консолі не більше колоди гральних карт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.