У зовнішнього акумулятора MagSafe для iPhone виявили неприємний недолік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В середині липня Apple випустила зовнішній акумулятор для смартфонів серії iPhone 12. Девайс серйозно прокачує автономність телефонів, але його оптимізація розчаровує.

За задумом творців, новий пауербанк кріпиться на задній стінці айфона за допомогою магніту. У теорії це дуже зручно, тому що батарею легко підключати до пристрою і від’єднувати від нього. Однак на практиці аксесуар ускладнює користувальницький досвід.

Акумулятор MagSafe не дуже великий, але пристрій збільшує товщину iPhone таким чином, що надійно обхопити смартфон не виходить. Якщо не докладати якихось спеціальних зусиль, то при зазвичай хваті пальці не дотягуються до лівого торця телефону. В результаті при натисканні кнопки блокування відбувається ось це:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Яким би сильним ні магніт, він не утримує iPhone на зарядної майданчику. Ризик втратити свій апарат з висоти на підлогу або землю збільшується багаторазово. Недолік неможливо пофиксить – як мінімум, в цьому поколінні точно. Залишається сподіватися, що в iPhone 13 будуть більш потужні магніти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.