Представили Redmi Buds 3 Pro: активне шумозаглушення і 28 годин роботи за $ 40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi представила нові повністю бездротові навушники Buds 3 Pro – глобальну версію вийшли раніше в Китаї AirDots 3 Pro. Як і попередники, модель відрізняється компактними розмірами, але в той же час отримала ряд поліпшень. Наприклад, в третьому поколінні є функція активного шумозаглушення і підтримка швидкої зарядки. На честь анонса новинка доступна за зниженою ціною.

Головною фішкою Redmi Buds 3 Pro стала система мікрофонів (по 3 в кожному навушнику), що відповідає за роботу функції активного шумозаглушення. Оголошене зниження зовнішніх звуків до 35 дБ, завдяки чому можна насолоджуватися музикою або прослуховуванням подкастів навіть в галасливих місцях, на кшталт метро або літака. 

У навушниках встановлені 9-мм драйвери з посиленими басами. Підключаються вони з сучасного протоколу Bluetooth 5.2, що гарантує стабільне з’єднання на відстані 10 метрів від джерела звуку. Заявлена ​​також низька затримка на рівні всього 69 мілісекунд. Є підтримка Dolby Atmos, а також сертифікація Hi-Res Audio і Hi-Res Audio Wireless.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Buds 3 Pro підтримують швидке і просте підключення до пристроїв в екосистемі Xiaomi, що працюють під управлінням MIUI. Крім того, їх можна одночасно «зв’язати» з двома гаджетами і швидко перемикатися між ними за потребою. Управління здійснюється жестами і тапамі за допомогою сенсорних панелей. 

Виробник обіцяє до 6 годин автономної роботи самих навушників і до 28 годин з урахуванням підзарядки від кейса. Є підтримка швидкої зарядки через універсальний роз’єм USB Type-C з можливістю отримати 3 години прослуховування музики всього за 10 хвилин. Є також і бездротова зарядка. 

До 28 липня Redmi Buds 3 Pro можна купити зі знижкою за $ 49,99 замість $ 99,98. Крім того, з 10:00 по К

ск 21 липня від магазину буде доступний промокод ще на 10 доларів, так що підсумкова ціна складає всього $ 39,99 + безкоштовна доставка. На честь старту продажів 21 липня серед покупців будуть розіграні цінні призи: 

  • З 10:00 до 11:00 розігрується бездротової пилосос Trouver Solo 10 (20 штук)
  • З 11:00 до 12:00 розігрується зовнішній акумулятор Redmi Power Bank (200 штук)
  • З 13:00 до 14:00 розігрується фірмовий рюкзак Xiaomi (100 штук)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.