Categories: Ґаджети

Шикарний аксесуар від Xiaomi за $15, який потрібен кожній людині

Share

З кожним роком виробники смартфонів роблять свою фірмову продукцію все більш просунутою, впроваджуючи в неї новітні технологічні рішення і технології. На жаль, далеко не всі прагнення компаній-виробників мобільних пристроїв підтримують покупці. Ще в 2016 році компанія Apple в числі перших відмовилася від звичного всім 3,5 мм роз’єму, яким зараз оснащено більше 95% навушників на ринку. За нею пішли й інші, тому зараз, в 2018 році, в багатьох телефонах немає самого звичайного аудіороз’єму.

Як підсумок, підключати навушники потрібно за допомогою перехідника для роз’єму USB Type-C (Lightning в iPhone), або ж за бездротовою технологією Bluetooth. Музичні пристрої з підтримкою останньої коштують вкрай дорого, тому більшості людей доводиться використовувати перехідники, які мають звичку швидко губитися, а іноді і зовсім виходити з ладу при неакуратному використанні. Компанія Xiaomi кілька місяців тому запустила в продаж шикарний аксесуар, який стане в нагоді кожній людині, оскільки він вирішує цю проблему.

Днями офіційний магазин Xiaomi Mi Store обрушив цінник на пристрій під назвою Xiaomi Bluetooth Audio Receiver. Якщо кратно, то це дуже портативний компактний аксесуар, що дозволяє зробити з будь-яких дротових навушниках з 3,5 мм роз’ємом бездротові, що працюють за стандартом Bluetooth 4.2. Щоб все почало працювати, необхідно підключити приймач до смартфону за бездротовою технологією, після чого в нього можна буде вставляти абсолютно будь-які навушники та інші музичні пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За допомогою Xiaomi Bluetooth Audio Receiver бездротовими можна зробити не тільки навушники, але і якісь, наприклад, колонки. Єдина умова в тому, що в такому випадку може знадобитися зовнішнє додаткове харчування. Виробник заявляє, що при використанні звичайних навушників час автономної роботи цього аксесуара буде перебувати на рівні 3-4 годин. Радіус роботи на відкритому просторі – 10 метрів, а в умовах міської забудови – 5 метрів.

При всіх своїх перевагах, цей шикарний аксесуар від Xiaomi за $ 15, який потрібен кожній людині, зараз можна купити всього за $15. Саме за такою ціною його продає офіційний китайський онлайн-магазин, який здійснює безкоштовну доставку в Росію. Вибору забарвлення немає, оскільки це пристрій, що дозволяє зробити будь-які навушники бездротовими, є лише в білому виконанні.

Купити Xiaomi Bluetooth Audio Receiver можна тут.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Xiaomi 15 потрапить на глобальний ринок, але є нюанс

    Хоча до запуску серії Xiaomi 15 залишилося ще півроку, інформація про ці пристрої вже з'явилася…

    19.05.2024

    Експерти назвали речі, які не можна тримати поряд зі смартфоном

    Є кілька речей, які в жодному разі не можна тримати поряд із мобільником. І все…

    19.05.2024

    Новий iPhone 16 отримає ​​два нових кольори

    Аналітик Apple Мінг-Чі Куо сьогодні розповів про свої очікування щодо колірних рішень лінійки iPhone 16.…

    19.05.2024

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024