Xiaomi готує анонс нового ноутбука з 3,5К-дисплеєм і OLED-матрицею

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi всіляко намагається вийти за межі китайського ринку. І в неї це непогано виходить. Так, чого тільки коштує бренд POCO, що користується шаленою популярністю в Європі, Росії та Індії.

На останньому ринку з перерахованих вище компанія також готується випустити свій ноутбук – Mi Laptop Pro. За даними інтернет-інсайдерів, пристрій буде представлено вже в кінці поточного місяця.

Його відмінною рисою стануть якісний 14-дюймовий 2К-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і співвідношенням сторін 16:10. При цьому, пише Gizmochina, в його основу ляже процесор Intel 11-го покоління, а також дискретна відеокарта NVIDIA MX450.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але буде і ще більш цікава модель. Розмір її екрана складе вже 15 дюймів, а роздільна здатність – 3,5К. Технологія виробництва дисплея зміниться з IPS на OLED. В іншому ноутбук буде схожий на молодшу модель – все та ж Intel 11-го покоління, все та ж NVIDIA MX450.

Ні цін, ні зразкових термінів початку продажів інсайдери поки не опублікували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.