Таку версію Apple Watch ви ще не бачили

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У твіттері з’явилися фотографії прототипу смарт-годинника Apple Watch Edition, створеного в 2014 році. Ця модель була розроблена і підготовлена до виробництва, але так і не вийшла в продаж.

Фотографії опублікував користувач з ніком DongleBookPro , що колекціонує прототипи пристроїв Apple. Серед таких колекціонерів особливо сильно цінуються гаджети, існуючі в одиничних екземплярах і не надійшли в серійне виробництво. Як ця модель Apple Watch.

Що ж в ній особливого? Перед нами керамічна версія найпершої моделі Apple Watch. З якоїсь причини компанія Apple відмовилася від її випуску, а годинник в кераміці вийшли лише через два роки – в 2016 році. Зовнішніх відмінностей між цією моделлю і її послідовницею майже немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2014 році, крім звичайних версій Apple Watch, також були випущені годинник із золотим напиленням, які коштували в кілька разів дорожче. Керамічна версія Apple Watch теж була дорогою – в США вона продавалася за 1249 доларів. Щоб виправдати таку ціну, компанія підкреслювала, що кераміка в чотири рази щільніше стали, тому набагато більш стійка до подряпин і стирання, і в той же час володіє приємним зовнішнім виглядом з перловим блиском.

Apple випускає керамічну версію Apple Watch не з кожною інтграцією годинника – наприклад, її не було в лінійках Series 4 в 2018 році і Series 6 в 2020 році. Швидше за все, в цьому році вийде лінійка Apple Watch Series 7, але невідомо, чи буде в ній керамічний варіант годин або компанія обійдеться лише версіями з металевими корпусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.