Нові розумні годинники Samsung істотно подорожчають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася нова інформація про прийдешні розумні годинники серії Samsung Galaxy Watch 4. Їх ціна може засмутити шанувальників бренду.

Наступник Galaxy Watch Active 2 вийде під назвою Galaxy Watch 4. Ймовірно, підхід до найменування тут змінився неспроста. Вартість нового годинника виросте . 40-мм модель буде оцінюватися в 350-370 євро, а 44-мм – в 380-400 євро. Нагадаємо, Galaxy Watch Active 2 продавали в Європі за 279 євро. Хороша новина в тому, що Galaxy Watch 4 повинні бути все ще дешевше Apple Watch – навіть годинник 6-ї серії були оцінені в 429 євро.

Модель Samsung Galaxy Watch вийде в чорному, сірому, зеленому і золотом кольорах. Але вона буде не єдиною. Очікується ще модель Galaxy Watch 4 Classic. Цей годинник займуть преміальну нішу і будуть виглядати більш традиційно. 42-мм варіант буде коштувати 470-500 євро, а 46-мм варіант – 500-530 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація новинок очікується в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.