Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 6 впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний фітнес-трекер, будучи неймовірно просунутим в усіх відношеннях, може похвалитися 1,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 486 на 152 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, що працюють під управлінням операційних систем Android і iOS, 2 МБ вбудованої пам’яті для зберігання даних про користувача діях, а також, крім цього, акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки. Ще не так давно все могли тільки мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, не зараз, тому що купити собі цей наручний гаджет тепер будь-який бажаючий може на набагато більш привабливих і вигідних умовах, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 може стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, відображати повідомлення з телефону, вібрувати при вхідних дзвінках, а разом з тим, крім цього, здійснювати цілу купу різних інших дій, не відчуваючи при цьому ніяких складнощів і труднощів. Також цей гаджет може використовуватися в якості кнопки дистанційного керування затвором камери і, крім цього, вбудованим пульсомірів, який призначений для вимірювання рівня пульсу. Цей наручний гаджет, будучи вкрай просунутим, повноцінно працює в парі з будь-якими моделями смартфонів без будь-яких обмежень, тому його може сміливо собі купувати кожен, після чого використовувати на повну котушку.

Кожен, хто купить собі цей трекер, безумовно залишиться їм більш ніж задоволений, тому що ніяк інакше в даному випадку бути навіть і не може. Як з’ясувало видання Технофан, тепер купити цей фітнес-трекер можна на набагато більш привабливих і вигідних умовах, ніж раніше. Так, зокрема, його вартість впала на більш ніж 30%, у зв’язку з чим кожна людина може легко і просто купити цей наручний гаджет, який обходиться всього-на-всього в 1000 гривень. За зниженою ціною його реалізують десятки магазинів, всі з яких продають даний трекер з метою зробити його максимально привабливим і вигідним настільки, наскільки це взагалі тільки може бути. За співвідношенням ціни і якості, це неймовірно привабливий фітнес-трекер, тому його безперечно має сенс придбати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.