Інсайдери: Apple Watch Series 7 отримають плоский дизайн і потужне залізо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітики видання Bloomberg назвали кілька ключових нововведень наступного покоління смарт-годинника Apple. Крім зміни дизайну, користувачів чекає і апаратний апгрейд – правда, деякі з очікуваних функцій компанія «приберегла» на наступний рік.

Згідно зі звітом журналістів, новинка буде візуально відрізнятися від попередників зменшеною товщиною рамок по периметру дисплея. Крім того, виробник зменшить зазор між матрицею і захисним склом. Втім, через оновлення апаратного забезпечення товщина корпусу пристрою може виявитися вища, ніж у моделі шостого покоління. Крім більш потужного процесора, гаджету приписують новий чіп UWB.

Bloomberg також відзначає, що в цьому році відбудеться перший суттєвий редизайн пристрою з часів виходу Apple Watch Series 4. За словами інсайдера Джона Проссером, розумні годинники будуть виконані в корпусі з плоскими гранями в стилістиці iPhone 12 і нових планшетів iPad.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше мережеві джерела заявляли про плани компанії оснастити пристрій датчиком температури, але інтеграцію цієї функції Apple імовірно перенесла на 2022 рік. У наступному ж році очікується і поява серії фірмових розумних годин в захищеному корпусі для прихильників екстремального відпочинку. Повідомляється, що Apple також продовжує розробку датчиків для неінвазивного вимірювання рівня глюкози в крові, але на їх реалізацію буде потрібно ще кілька років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.