Названо 5 крутих телевізорів, на які варто звернути увагу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Покупка телевізора це завжди серйозна та відповідальна річ, оскільки це такий пристрій, який купується не на 2-3 роки (як смартфони), а на 5-8 років (щонайменше). Відповідно, вибирати телевізор потрібно саме під свої потреби і не звертати уваги на маркетингові пастки. Для прикладу, якщо вас цікавлять великі телевізори, то необхідно вибирати такий, який пропонує найвищу роздільну здатність, тому що ви навряд захочете дивитися на пікселі під час перегляду фільмів. Добре, не відходимо від теми. Щоб вам якось допомогти з покупкою, буде названо 5 крутих телевізорів, на які варто звернути увагу. В даній підбірці будуть представлені як дорогі телевізори, так і відносно дешеві.

LG OLED65CXR

Першим представником в нашому рейтингу стане телевізор від компанії LG – OLED65CXR. Як видно з назви, це 65-дюймовий OLED телевізор, який отримав частоту оновлення 120 Гц. Скажемо так, цей телевізор ідеально підійде для ігор, оскільки в нього надзвичайно мала вихідна затримка. За допомогою роз’єму HDMI 2.1 ви зможете підключити до нього практично всі ігрові приставки. Придбати такий можна за 51 тис грн.

Philips 50PUS7505

Наступний непоганий представник хороших телевізорів Philips 50PUS7505. Це 50-дюймовий IPS телевізор з частотою оновлення 60 Гц. Фактично, яскравість цього телевізора на кращому рівні, ніж в інших в цьому ціновому діапазоні. Також варто відмітити підсвітку Ambilight, яка покращує досвід користування телевізором. Придбати Philips 50PUS7505 можна за 11 500 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung 60AU8072

Черговий крутий телевізор від компанії Samsung – 60AU8072. Цей 60-дюймовий телевізор отримав VA-матрицю з частотою оновлення 60 Гц. Особливістю цього телевізора є якісний та чіткий чорний колір, а ще висока контрастність. Телевізор рекомендується розміщувати в темних кімнатах, або ж використовувати при мінімальному освітленні. В такому випадку, ви отримаєте справді неповторний перегляд фільмів. Придбати такий телевізор можна за 27 000 грн або за 800 євро.

Samsung 65Q80A

Четвертим хорошим телевізором стане ще один представник компанії Samsung – 65Q80A. Цей телевізор також отримав матрицю VA, але вже з частотою оновлення 120 Гц. Досвід використання цього телевізора дійсно вразить всіх, особливо тих, хто часто використовує ігрові приставки. Тут також доступні технології для покращення ігрового процесу, присутній роз’єм HDMI 2.1 та доступне зональне підсвічування. В цілому, це справді крутий телевізор, який можна придбати за 41 000 грн.

LG OLED55CX

Останній представник крутих телевізорів – LG OLED55CX. Цей 55-дюймовий OLED телевізор також пропонує неймовірні чорні кольори, та ще й отримав частоту оновлення 120 Гц. Він також підходить для геймерів завдяки низькій вихідній затримці, неймовірній якості звуку з Dolby Vision та наявністю роз’єму HDMI 2.1. Придбати такий телевізор можна за 43 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.