З’явився незвичайний концепт Mac Pro з корпусом від зігнутого iPhone 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Дизайнер Антоніо Де Росса поділився незвичайним концептом Mac Pro, в якому всі модулі розширення підключаються до корпусу зовні. 

Реклама

При цьому сам комп’ютер вийшов досить компактним, за рахунок відсутності великих кольорів. Передбачається, що компактних вентиляторів, як у MacBook, вистачить для охолодження всієї системи.

Передня частина звернена до користувача, її зовнішній вигляд відсилає до класичного Macintosh. В області, стилізованої під роз’єм для дискет, знаходяться порти USB Type-C і слот для SD-карт. Ззаду знаходиться Ethernet, 3,5-мм роз’єм для підключення аудіоапаратури, чотири USB Type-C, HDMI і USB-A.

Зовні це дуже нестандартне рішення, яке не схоже ні на один попередній Mac Pro. За творчу сміливість варто віддати Антоніо належне. Дизайнер каже, що надихнувся ідеєю зовнішнього графічного прискорювача Apple Afterburner. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: