Складаний планшет Galaxy Z Fold Tab показали на патентних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий гаджет Samsung був зареєстрований в базах даних відразу двох патентних відомств. Особливостями будови стали конструкція з двома лініями згину і оригінальний спосіб кріплення стилуса. З чуток, гаджет може надійти в продаж вже в наступному році.

Згідно офіційній документації, незвичайний форм-фактор дозволить виводити на дисплей планшета три програми одночасно. При цьому адаптивний інтерфейс гаджета буде «пристосовуватися» до будь-якого формату екрану, коректуючи пропорції зображення. На основі технічних ескізів дизайнери порталу LetsGoDigital створили серію рендерів, що демонструють можливий дизайн гаджета.

Патент розглядає всі сценарії використання пристрою – в повністю складеному і розкладеному стані, а також при відкиданні кожній з частин окремо. Місце для зберігання електронного пера S Pen знаходиться на задній кришці між двома складними частинами пристрою.

Очікується, що новинка з очікуваним назвою Samsung Galaxy Z Fold Tab буде представлена ​​вже в 2022 році у вигляді комерційного пристрою. Технічні характеристики і ціна незвичайного апарату поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.