Перший планшет vivo показали на концепт-рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний мережевий інформатор Digital Chat Station опублікував зображення першого планшета vivo, зроблене на основі 3D-макетів пристрою. Раніше вендор зареєстрував одразу кілька торгових марок, які натякають на швидкий анонс апарату, особливістю якого стане майже безрамкова фронтальна панель без вирізу для фронталки.

Судячи з рендерів, пристрій оснастять дисплеєм з симетричними рамками мінімальної товщини. При цьому на ескізі відсутня видима селф-камера – не виключено, що її датчик розміститься під поверхнею дисплея або всередині корпусу на висувному механізмі. На тильній стороні гаджета розташований модуль основної камери з великим головним об’єктивом. На нижньому торці планшета добре помітний порт USB Type-C.

Технічні характеристики неанонсованої моделі джерело не наводить. Представники vivo поки не повідомляли про плани компанії з випуску власної серії планшетів. Проте раніше бренд запатентував торгові марки iQOO Pad, iQOO Book, Nex Book і Nex Pad – не виключено, що новинка буде представлена ​​під одним з цих назв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.