Apple Watch Series 7: дата виходу, ціна, характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові смарт-годинники купертіновці швидше за все представлять восени. Інсайдери впевнені, що Apple Watch Series 7 стане чи не найбільшою революційною моделлю після найпершої.

Дата виходу

Очевидно, що Apple Watch Series 7 вийдуть разом зі смартфонами серії iPhone 13 або ж незабаром після них.

Характеристики

Звичайно, нові смарт-годинники будуть потужніші попередніх. Вони отримають якісний AMOLED-дисплей або навіть microLED , кілька варіацій розмірів, потужну начинку і батарею, яка дозволить їм працювати 2-3 дня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головне нововведення, на яке розраховуємо – поява глюкометра . Якщо це виявиться правдою, то людям, що страждають на цукровий діабет, такий гаджет буде просто необхідний. Та й усім тим, хто стежить за свої здоров’ям. Контроль рівня цукру штука корисна.

В іншому чекаємо: датчик ЧСС, покращений контролер якості сну, датчик, що вимірює рівень кисню в крові (COVID, на жаль, увійшов в наше життя, поки йти не збирається, але віримо в краще і наші вакцини).

Також Apple Watch Series 7 зможе похвалитися великою кількістю спортивних режимів.

Не виключений випуск Extreme Edition, екстремальної версії для професійних спортсменів і мандрівників, що підкорюють вершини і так далі. Такі Apple Watch Series 7 зможуть працювати в складних умовах (наприклад, при сильному морозі або, навпаки, спеці).

Деякі інсайдери припускають, що смарт-годинник нового покоління оснастять смарт-браслетами зі вбудованим сканерами зап’ястя !

Ціна

Apple Watch Series 6 на старті коштували 400 доларів. Приблизно такий же цінник чекаємо і від Apple Watch Series 7.

Дизайн

З чуток, в цьому році нас чекає самий радикальний редизайн в історії Apple Watch Series. Новинка отримає гострі кути , як у iPhone 12 (і, імовірно, iPhone 13 теж). Від круглого корпусу купертіновци відмовляться вперше в історії своїх смарт-годин.

Також очікується поява нового забарвлення, зелене .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.