Розумні годинники Meizu Watch: дизайн в деталях і технічні подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якісні рендери майбутньої новинки опублікував надійний мережевий інформатор Digital Chat Station. Крім того, в мережі з’явилися скріншоти фірмового мобільного додатка, що підтверджують дизайн і деякі програмні особливості перших розумних годин бренду.

Meizu Watch

Судячи із зображень, смарт-годинник виконані в прямокутному корпусі, оснащені загнутим з усіх боків дисплеєм і єдиною апаратної кнопкою на правій грані. Поки невідомо, яким набором датчиків виробник оснастить пристрій – на рендера задня кришка перекрита комплектним ремінцем.

Очікується, що перші смарт-годинник Meizu працюватимуть під управлінням фірмової операційної системи Flyme for Watch. Прошивка імовірно дозволить власникам смарт-годин завантажувати сторонні додатки і включатиме безліч спортивних режимів, а також ряд функцій для моніторингу здоров’я користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Meizu Smartwatch Meizu Smartwatch

Очікується, що Meizu Watch отримають підтримку eSIM, доступну тільки на флагманських носяться пристроях. Завдяки цьому гаджет зможе використовуватися для телефонних розмов незалежно від смартфона. Дата релізу і ціна майбутньої новинки поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.