Huawei готує велику перезентацію на 19 травня – відомо що представлять

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei офіційно повідомила про те, що 19 травня вона проведе прес-конференцію, на якій будуть представлені нові розумні телевізори, нові дитячі годинники 4X, розумні ваги Huawei Body Fat Scale 3 Pro, новий ноутбук і багато іншого.

Джерела повідомляють, що в лінійці нових телевізорів Huawei Smart Screen представлені моделі з екранами діагоналлю 55 і 65 дюймів і камерою для відеозв’язку. 55-дюймова версія буде коштувати від 480 до 620 доларів, а 65-дюймова модель – від 635 до 775 доларів.

Повідомляється, що нові розумні телевізори Huawei підтримують сенсорне управління і оснащені технологією поліпшення колірного охоплення, розробленої компанією Huawei. Також телевізори отримають покриття антивідблиску і фільтр синього світла. 65-дюймова версія цього телевізора має дозвіл 3840 x 2160 пікселів, а екран розпізнає дотики одночасно в 20 точках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформатор з Weibo передбачає, що Huawei також може випустити свій перший розумний телевізор роздільною здатністю 8K на цьому заході, але це поки що не було офіційно підтверджено виробником.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.