Google випадково анонсувала нові навушники Pixel Buds A (ФОТО)

Google через офіційний Twitter-аккаунт Android повідомила про вихід нових бездротових навушників в лінійці Pixel. Правда, анонс був передчасним: компанія постаралася швидко замести всі сліди, але інформація вже встигла розлетітися по всьому інтернету. 

У повідомленні говорилося про нові TWS-навушниках Pixel Buds A. Ймовірно, за аналогією зі смартфонами компанії це буде відносно доступна модель. Компанія обіцяє якісний звук і швидке сполучення гарнітури з основним пристроєм по Bluetooth завдяки фірмовій функції Fast Pair. 

Судячи з прикріпленими зображеннями, Pixel Buds A зовні нічим не відрізняються від звичайних Pixel Buds. Це невеликі внутрішньоканальні затички з додатковим кріпленням для більш надійного розташування в вусі, що поставляються разом з компактним зарядним кейсом овальної форми. Характеристики новинки не уточнюються, але можна очікувати, що навушники будуть доступнішими стандартної версії, ціна якої становить $ 179.

Повідомлення про Pixel Buds A вже видалили. Швидше за все, це була помилкова публікація твіту, запланованого до виходу напередодні щорічного заходу Google I / O. Конференція для розробників стартує вже 18 травня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я