Складено рейтинг кращих Android-приставок в 2021 роцім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цифрове телебачення – стандарт в 2021 році. Для доступу до таких каналів потрібно, щоб в телевізорі був спеціальний вбудований тюнер. Однак, зазвичай він є тільки в сучасних моделях. Що ж робити тим, хто користується більш старими телевізорами? Купити цифрову приставку. В цій статті ви знайдете три кращих варіанти на базі Android, представлені на ринку.

№3 – Rombica Smart T2

Бюджетний варіант з вбудованим тюнером DVB-T2 і підтримкою 3D, який дозволить дивитися цифрове телебачення навіть на старому телевізорі. Також у приставки є картрідер під флешки microSD, Wi-Fi, кілька портів USB і один роз’єм HDMI. Модель славиться багатою підтримкою – присутні всі популярні кодеки і формати відео та аудіофайлів. Тому, ви спокійно зможете запускати фільми з флешки. До того ж, вона добре зарекомендувала себе по частині надійності. У відгуках власники зовсім не скаржаться на якісь неполадки.

№2 – Galaxy Innovation Uni 2 Plus Plus

Ще одна крута приставка. Її головною фішкою є підтримка контенту в 4К роздільній здатності і HDR10, що в цьому сегменті зустрічається вкрай рідко. Також у моделі 16 ГБ своєї пам’яті і 2 ГБ постйної. Цього достатньо, щоб інтерфейс на базі Android функціонував стабільно і не гальмував. Крім вбудованого тюнера DVB-T2 тут є DVB-C, а також Wi-Fi і Miracast.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№1 –Android TV Box K1 Plus DVB-S2

Топовий варіант на ринку. Як і попередній конкурсант Android TV Box K1 Plus DVB-S2 підтримує 4К і функціонує під управлінням ОС Android. У моделі мініатюрні розміри 130х32х130 мм, які дозволять комфортно розмістити її на тумбочці під телевізор або письмовому столику. Підтримуються популярні формати відеофайлів, є чотири порти для USB, один LAN-вхід і HDMI роз’єм. Незважаючи на відсутність активного охолодження приставка практично не гріється при роботі, що дозволяє розраховувати на довгу службу пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.