Хромбукі Lenovo на чіпах MediaTek працюють до 16 годин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo представила два ноутбуки під управлінням Chrome OS на базі чіпів MediaTek. Новинки, які поповнили серію IdeaPad 3, примітні високою автономністю і розрізняються як форм-фактором, так і характеристиками дисплея.

Lenovo IdeaPad 3 CB 14M836 оснащений восьмиядерним процесором MediaTek MT8183, 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4 і eMMC-накопичувачем на 32 або 64 ГБ залежно від конфігурації. 14-дюймовий дисплей ноутбука має роздільну здатністю Full HD і частоту оновлення 60 Гц. У базовій версії новинки використана TN-матриця, а в топовій – IPS, з максимальною яскравістю 220 і 300 ніт відповідно.

Трансформер Lenovo IdeaPad Flex 3 CB 11M836 з ідентичними апаратними характеристиками обзавівся 11,6-дюймовим сенсорним IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD, максимальною яскравістю 250 ніт і можливістю повороту для використання пристрою в якості планшета.

Всі модифікації новинок включають два динаміки потужністю 2 Вт, порти USB Type-C і USB 2.0 Type-A, а також комбінований 3,5-мм аудіороз’єм і слот для карти microSD. Заявлена ​​автономність ноутбуків становить до 16 годин на одному заряді акумулятора в залежності від сценарію використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість і дата старту продажів Lenovo IdeaPad 3 і IdeaPad Flex 3 будуть оголошені виробником пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.