Apple анонсувала кольорові iMac в новому дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила iMac в новому дизайні і нових кольорах. Моноблоки чимось нагадують Pro Display XDR, але при цьому абсолютно інші.

Судячи з фото, моноблоки будуть дуже тонкими – все завдяки M1, якому потрібно менше місця. Загальний обсяг зменшився на 50%. iMac 2021 буде доступний в семи кольорах, а рамка у всіх версіях буде білою. Дуже незвично, доведеться звикати.

На зміну 21,5-дюймовому iMac прийшов 24-дюймовий. Підтримка True Tone і колірного охоплення P3. Яскравість 500 ніт, роздільною здатністю 4,5K.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії заявили, що серйозно прокачали фронтальну камеру і динаміки. Камера знімає в 1080p, а звук пишуть три «студійних» мікрофона, щоб всі ваші робочі созвона стали трішки краще.

Що стосується звуку, то всередині iMac шість динаміків, які забезпечують чистий і потужний звук. Заявлена ​​підтримка Dolby Atmos.

На корпусі чотири роз’єми USB Type-C, два з яких Thunderbolt 3. Змінився провід: живлення винесено (ймовірно, в такий тонкий корпус його просто не змогли впихнути), провід з тканинної опліткою і магнітним кріпленням, а в самому адаптері є Ethernet-порт .

Нові аксесуари: клавіатура, миша і трекпад під колір моноблока. На клавіатурі з’явився сканер відбитків пальців Touch ID, а також додаткові клавіші управління пристроєм і системою.

У продаж оновлений iMac надійде 30 квітня. Базова версія за 1299 доларів отримає 256 ГБ пам’яті, сім графічних ядер, два порти Thunderbolt і клавіатуру без Touch ID. Тільки чотири кольори.

Версія за 1499 доларів отримає вже сім кольорів, вісім графічних ядер, чотири порти (два Thunderbolt 3), 256 ГБ пам’яті (8 ГБ ОЗП) і класну клавіатуру з Touch ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.